Programes Festes del Tura

El programa que presenta els actes aquest any és un paquet de pernil salat. Amb el lema LLESCAT DE FESTES, en clau d’humor, proposem un producte de qualitat per passar unes bones festes amb bon menjar però sense perdre la línia i tot un catàleg de llescats que despertaran la rialla de més d’un. El disseny del programa, com el de l’any passat, és de l’Albert Parés que també ha estat el guanyador del Concurs de Cartells de Festes del Tura.
 
Us recomanem que abans de provar qualsevol dels productes llescats, cliqueu a sobre les imatges per poder llegir amb deteniment la informació relativa a cadascun d'ells. Fins i tot la que surt a l'envàs: des del valor nutricional als ingredients.
 
Esteu avisats. No ens responsabilitzarem de cap intoxicació.
 
Bones Festes!!

Aquest any estem perduts. Enmig de tantes retallades i canvis de direcció, hem optat per fer com els náufrags i enviar el nostre programa d'actes de Festes del Tura com un missatge dins una ampolla. Bé, n'hem enviat 5000 a veure si tenim sort i algú ens indica el camí.

Com que no som gaire d'escriure, el missatge està ple de dibuixos que fan referència a diferents "coses" conegudes per tothom que d'una manera o altra també estan "perduts". 

Les dimensions del programa fan impossible que es pugui veure al web tal i com ens agradaria. Per intentat solucionar-ho hem optat per dues opcions: passar per sobre la imatge i clicar a sobre de les figures "perdudes" o bé veure'l a mida real.

Aquest any no hem tingut opció. El programa va de retallades. Us proposem que vestiu al Porc i el Xai per assistir a diferents actes de les Festes. Així doncs, els podreu vestir com a cuiner per anar al concurs de paelles, de gala per anar a l'ofrena a la patrona de la ciutat, de diable per anar al correfoc, de timbaler per anar a la turinada... Hi ha 8 vestit diferents i els corresponents complements.

caixa

 

El programa d'aquest any ens recorda, als que ja tenim una edat, al pati de l'escola, a fer manualitats amb un paper i a pintar-lo de colors perquè el resultat final faci més goig. En definitiva, a fer el que alguns l'anomenàven, un sabater.

 

programa09

 

El programa d'aquest any ha sentit la crisi que estem patint. De fet, hem preferit invertir els diners que hem aconseguit gràcies als diferents patrocinadors, en la celebració del sopar del nostre vintè aniversari en comptes de fer un programa excessivament majestuós.

Amb aquesta idea, però sense oblidar l'esperit de participació i popular que intentem transmetre, el programa s'acompanya d'un tros de gallarda de senyeres catalanes. D'aquesta manera recollim la iniciativa de posar la bandera d'Olot als balcons (programa de festes 2005) i l'ampliem amb aquests cinc metres de gallarda. Per festes em d'anar tots mudats (balcons inclosos).

El programa d'aquest any és un llibret, però no un qualsevol. Té la forma de la imatge de la Mare de Déu del Tura, amb algun petit retoc. Justament el que hem modificat ha estat el nen i l'hem deixat tal i com el podeu veure a la fotografia.

Com ja es costum a la nostra entitat, hem reservat una pàgina per fer constar els agraïments i una altra on fem una aplicació directa de la llei de Murphy a situacions pròpies de les Festes del Tura . Ep! Tingueu clar que les situacions a les quals ens referim no són exclusives d'aquest an, per tant, llegiu-les bé i si cal memoritzeu-les per a properes ocasions.

A més, en motiu del 20è aniversari de l'entitat, juntament amb el programa hi va el mocador de festes. Sí, sí! Aquest any el regalem.