Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Es celebrarà el divendres 9 de setembre al Passeig de la Muralla a partir de les 8h del capvespre.

-Pot concursar-hi tothom. Les paelles poden ser individuals o col·lectives. 

-Podeu fer la inscripció aquí  a partir del dia 30 d’agost on trobareu la fitxa d’inscripció. (Places limitades per l’aforament).

 -Com a novetat, les colles hauran de pagar com a concepte d’inscripció 2 eur per cada membre de la colla.S’haurà de pagar en el moment d’anar a la taula d’organització del mateix dia 9 de setembre. Els diners es destinaran íntegrament a la Fundació Albert  Bosch per a la creació de la nova Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron.L’organització entregarà com agraïment unes Ulleres de Realitat Millorada fetes pel nens de l’hospital i amb les quals us convidarem a fer-vos una fotografia durant la nit. Si voleu donar més de 2 eur. també ho podeu fer. Seran molt benvinguts per al projecte. Moltes gràcies per endavant. REALITAT MILLORADA

-El dia de les paelles, a partir de les 8h del vespre es podrà anar a la taula de l’organització per conèixer el lloc assignat per començar a cuinar i preparar el parament. L’espai estarà tancat al trànsit però es pot utilitzar la Plaça Palau com a zona de càrrega i descàrrega, no com a zona d’aparcament.

-La paella serà per a un mínim de dues persones i els concursants se l’hauran de menjar al passeig de la Muralla.

-Cal portar tots els ingredients i les eines (fogons, gas,  paella, ...) així com el parament de la taula (coberts, plats, gots, tovallons, ....). No es podrà cuinar amb llenya.L’organització us proporcionarà taules i cadires.

-Per fer l’arròs, a banda de la paella, es poden fer servir altres recipients (cassoles, ...) 

-Cal que tingueu en compte, si és el cas, de portar el pa, la beguda, l’amanida i les postres. L’organització us donarà dues bosses d’escombraries industrials i el plat per presentar la vostra paella.

-Es podrà portar el sofregit i els ingredients preparats però, en tot cas,l’arròs ha d’estar cru en el moment de començar el concurs.

-Durant la cocció de l’arròs el jurat controlarà que tothom segueixi les bases.

-Els concursants hauran de presentar un plat a la taula del jurat a partir d’un quart de 10.Un cop presentat ja podran començar a sopar. A partir d’aquesta hora i fins les 10h el jurat encarregat de valorar el parament visitarà les taules de cada colla. Cal que les colles concursants calculin bé el temps.En tot cas a les 10h del vespre es tancaran totes les valoracions. 

-Està totalment prohibit intoxicar el jurat.

-El jurat estarà format per dos grups. El primer format per persones relacionades amb la gastronomia de la comarca de la Garrotxa i el segon per persones relacionades amb el món del disseny i les arts.

-Hi haurà un premi per a les quatre millors paelles, un per a la millor presentació del conjunt de paella i parament (espai menjador) i un per al cuiner/a més ben guarnit/da.

-El jurat valorarà per al premi a la millor paella la utilització d’ingredients locals i per a la millor presentació-parament la utilització de material reutilitzable (vidre, ceràmica, tovalles de roba, per evitar l’ús del plàstic o de paper).

-L’entrega de premis es farà ben sopat després de l’actuació de Band Idos Perversions i abans de la Rockmaimor Session amb elDJ Enric Canadell. Durant el sopar la xaranga Bufant Fort Street Band amenitzarà l’acte.

Els premis són: 

1r PREMI A LA MILLOR PAELLA: Un porc

2n PREMI A LA MILLOR PAELLA:Un xai

3r PREMI A LA MILLOR PAELLA:Un pollastre, un ànec, un conill i un ou.

4t PREMI A LA MILLOR PAELLA:Un conjunt d’eines per cuinar i diversos obsequis de la plaça Mercat

PREMI ESPECIAL A LA MILLOR PRESENTACIÓ:Una caixa de gambes, una d’escamarlans i una caixa de vi.

PREMI ESPECIAL AL CUINER/A MÉS BEN GUARNIT:Un davantal de disseny exclusiu i diversos obsequis de la plaça Mercat.


La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases i la conformitat de les decisions del jurat. En cas de pluja l’activitat quedarà anul·lada. La decisió es pot prendre el mateix dia de l’acte (fins les 8 del vespre).