Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Al 1993 la Turinada encara es feia pels carrers del centre d'Olot. Érem pocs els participants i es passava bé per tot arreu. No va ser fins al cap de dos anys que, per qüestions de seguretat, d'un recorregut es va passar a dos: la Feixa de Dalt i la Feixa de Baix. Aquests dos noms s'associaven per aquella època en els bars que hi havia del Firal amunt (Watson, Virolet, Flash...) i els que hi havien del Firal cap avall (Allen, Transit...) alguns dels quals encara existeixen amb un nom diferent. Segur que algú encara en té records.

 

Treure la Turinada del mig d'Olot no va ser una decisió fàcil. Hi havia qui defensava seguir amb la idea inicial de la Penya de concentrar els nostres actes al centre d'Olot però també qui defensava que calia innovar i buscar noves alternatives. Abans no es va acordar fer el recorregut actual, ens vàrem passar una colla de dies (i setmanes) intentant lligar quatre recorreguts diferents pel mig d'Olot. Finalment no vàrem ser capaços de quadrar el cercle, però un cop vist l'èxit de començar a la Plaça del Carme i passar pel Carrer Nou, vàrem quedar tots convençuts que el canvi d'ubicació va ser una molt bona decisió i amb moltes més possibilitats de fer-hi coses: Recordeu el drac que un any ens venia de cara? Era enorme.

 

 

Algú ho havia de dir

El pub de referència de la majoria de gent de la Penya, sempre ha estat el Trànsit. Ens agradava la música i coneixiem els propietaris (En Xuxu, l'Enric, en Xevi...) des de feia temps. Aquesta amistat ens va facilitar abusar de confiança i aprofitar-nos de la seva discografia (sempre actualitzada) i dels seus coneixements per triar temes que haguéssin de sonar al Ball de l'Hora. Fins i tot, un any va esdevenir el local de gravació.

 
A la cara B us deixem el llistat de cançons i el seu respectiu vincle al youtube per si en voleu veure el vídeo. Alguns temes no els hem trobat. Si en trobeu algun dels que falten, envieu-nos el vincle per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i ho actualitzarem.

 

 

 

ELS VÍDEOS AL YOUTUBE

 

1 - Tequila (Los Rebeldes)

2 - Can't Stop Rockin' (The Four Horseman)

3 - Goig a Sant Hilari (Brams)

4 - Todo lo que me gusta es ilegal (Pata Negra) Només la tornada*

5 - Hope of Deliverance (Paul Mcartney)

6 - Do you love me (Blues Brothers)

7 - Imagination (Rocky Sharpe & The Replays)

8 - desc. (Desconegut)

9 - En blanco y negro (Barricada)

10 - La Tura (Xucu Pa)

11 - Anys i anys (Club Súper 3)

12 - The Hippy Hippy Shake (Georgia Satellites)

13 - El President (Brams)

14 - New York Girls (Oysterband)

15 - Anselma (Los Lobos)

16 - Can't Buy Me Love (The Beatles)

17 - One step beyond (Madness)

18 - El Tractor Amarillo (Zapato Veloz)

19 - Proud Mary (Tina Turner)

20 - Sweat (A la la la Long) (Inner Circle)

21 - That´s the way i wanna rock n roll (AC/DC)

 

 

* També va sonar després de les cançons 4, 7, 10, 13, 16 i 19