Notícies

Bones notícies! 

Aquest any torna el Mercat de la Joguina a la plaça Campdenmàs el proper diumenge 2 d'octubre. 

Ja podeu començar a treure la pols a les joguines que ja no feu servir... així tindreu lloc per a les oportunitats que trobareu!

Si us lleveu ben d'hora, ben d'hora, podreu triar un bon lloc on muntar la vostra paredeta (no cal inscriure's, només venir i portar-ho tot).

Podeu consultar el funcionament del mercat aquí

Ens veiem el diumenge dia 2 d'octubre.

MOLTES GRÀCIES A:

Inscripcions de paelles tancades. Sentim no poder agafar més gent. En 3 minuts s'han apuntat 94 colles. Revisarem repeticions, errors,... i ja us direm.

 Gràcies.

DIMECRES 7


En acabar l’esclat del volcanet, cercavila del Porc i el Xai amb la xaranga Bufant Fort Street Band, des del Firalet fins a la plaça de Campdenmàs.


tot seguit, a la plaça de Campdenmàs, ball del Porc i el Xai, amb la cobla La Principal d’Olot.

 

 

DIJOUS 8

A les 5, al pati de l’antic hospital Sant Jaume, ball del Porc i el Xai amb els Ministrers de la Bouera i, tot seguit, cercavila fins a la Residència del Tura.

A les 6, a la Residència del Tura,  ball del Porc i el Xai amb els Ministrers de la Bouera i, seguidament, cercavila fins a Sant Esteve.

A les 8, a la plaça de Campdenmàs, ball del Porc i el Xai amb els Ministrers de la Bouera.

FDT 2022 A SAC!

El programa d’aquest any és una motxilla de corda per anar de festa, talment un sac. Per això el lema, que estarà serigrafiat a l’exterior de la bossa, serà FDT 2022 A SAC!

Dins la motxilla hi haurà un cartró que fa de programa amb la nostra programació amb diverses il·lustracions.  Hi haurà motxilles de diferents colors per donar-hi el màxim de visibilitat.

 

RECOMANACIONS INCLOSES EN EL PROGRAMA PER SORTIR A SAC!

Es celebrarà el divendres 9 de setembre al Passeig de la Muralla a partir de les 8h del capvespre.

-Pot concursar-hi tothom. Les paelles poden ser individuals o col·lectives. 

-Podeu fer la inscripció aquí  a partir del dia 30 d’agost on trobareu la fitxa d’inscripció. (Places limitades per l’aforament).

 -Com a novetat, les colles hauran de pagar com a concepte d’inscripció 2 eur per cada membre de la colla.S’haurà de pagar en el moment d’anar a la taula d’organització del mateix dia 9 de setembre. Els diners es destinaran íntegrament a la Fundació Albert  Bosch per a la creació de la nova Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron.L’organització entregarà com agraïment unes Ulleres de Realitat Millorada fetes pel nens de l’hospital i amb les quals us convidarem a fer-vos una fotografia durant la nit. Si voleu donar més de 2 eur. també ho podeu fer. Seran molt benvinguts per al projecte. Moltes gràcies per endavant. REALITAT MILLORADA

Subcategories

Aquest any les festes, des de casa.

Notícies Festes del Tura 2022... A SAC!