Notícies

 

 

 

Ei bones!😋

Si tens ganes de petar-la el divendres 25 d'Agost t'esperem a la plaça Campdenmàs del barri vell d'Olot! 🍻

A partir de les 9 sopar🍢, música🎺 al teu gust i festassa🎉!

T'hi esperem!! Fes-ho córrer

 

 

Es celebrarà el DIVENDRES dia 8 de SETEMBRE al Passeig de la Muralla a partir de les 8h del capvespre.

-Pot concursar-hi tothom. Les paelles poden ser individuals o col·lectives.

-Podeu fer la inscripció, gratuïtament, AQUÍ MATEIX on trobareu la fitxa d’inscripció a partir del dia 30 d’agost. La data límit és el dia 5 de setembre. (Places limitades per l’aforament)

-A partir de les 8h del vespre es podrà anar a la taula de l’organització per conèixer el lloc assignat per començar a cuinar i preparar el parament. L’espai estarà tancat al trànsit però es pot utilitzar la Plaça Palau com a zona de càrrega i descàrrega.

-La paella serà per a un mínim de dues persones i els concursants se l’hauran de menjar al passeig de la Muralla.

-Cal portar tots els ingredients i les eines (fogons, gas,  paella, ...) així com el parament de la taula (coberts, plats, gots, tovallons, ....). No es podrà cuinar amb llenya. L’organització us proporcionarà taules i cadires.

-Per fer l’arròs, a banda de la paella, es poden fer servir altres recipients (cassoles, ...)

Ja esteu de vacances o hi estareu aviat ???

Nosaltres continuem lligant tota la programació per FdT'17. Jaja us podem avançar el dia del concurs de paelles : el DIVENDRES dia 8 de SETEMBRE al Passeig de la Muralla a partir de les 8h del capvespre. Teniu tot l'estiu per anar provant receptes originals i saboroses... Que no sabeu com posar-vos-hi ? Cap excusa, podeu consultar aquests consells i fer-los cas (o no).

Aviat publicarem les bases per aquest any amb el nom dels grups musicals que actuaran.

Ja sabeu que la inscripció és gratuïta , i que la podreu fer a través del nostre web www.aoapix.cat, com sempre, a partir de les 00:00:01 h. del dia 30 d’agost (places limitades per l’aforament).

BON ESTIU !