Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Si et d'aquells que, per casualitats de la vida, ja fa temps que vas donar el xumet (o pupa) als reis, al tió, oblidat en algun racó, o els teus pares el van llençar a les escombraries directament, ara tens l'oportunitat de penjar-lo al Porc i el Xai.

 

Cada any són més els nens i nenes que per Festes li donen el seu xumet i ell, tant alt i gros, se'l penja del coll. A la gent de la Penya, aquest acte ens agrada molt i ens sentim orgullosos que una cosa tant senzilla, apareguda espontàniament, sigui tant important per als més petits, per aquells que algun dia podran dir: "jo vaig donar el meu xumet al Porc i el Xai". Ni els geganters, que sempre es queixen del pes de la bèstia, han fet cap comentari. I això que ara és el moment perquè estem en ple lífting.

 

Si tens ganes d'acabar amb aquest trauma que fa anys que et treu el son, o simplement vols que el Porc i el Xai et porti el teu xumet,  només cal que entris al facebook de la penya i hi "pengis" la imatge del xumet que t'agradi més. En el cas, més que problable, que no en conservis cap fotografia, a internet està ple d'imatges. Tria la que més t'agradi.

 

Ei! i si voleu en pengeu una per a cada membre de la família. Serà divertit veure un regitzell de xumets.