Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Tal i com ja vàrem informar anteriorment, hem començat el lífting al nostre gegant. Després de tants anys sortint pels carrers sense ni tant sols pentinar-se (de fet tampoc es despentinava) ha arribat el moment que li fem una repassada general.

La voluntat de la Penya era que tota aquesta operació comencés 'any passat, un cop acabades les Festes del Tura, però resulta que el molt eixerit va anar acceptant tots els compromisos que li proposaven: trobada gegantera de Castellfollit de la Roca, trobada de gegants a la Vall de Bas,  la mona, la inauguració de la reformada plaça Campdenmàs... En fi, que per deixar-lo net i eixerit cal temps (no oblideu que és un "paio" gran i gros) i entre compromís i compromís no hi havia prou temps i tot s'ha anat retrassant.

Finalment hem aconseguit que no assumeixi més responsabilitats i que tingui un període prou llarg de calma que aprofitarem per a deixar-lo com un immaculat. La nostra intenció és la de repintar-lo, fer-li una bata nova i mirar de treure-li una mica de pes. Aquesta última tasca es presenta laboriosa ja que el metge de capçalera ens ha assegurat que vigilant la dieta no aconseguirem res, per molt rigorosa que sigui, i  que ja podem oblidar l'exercici físic perquè tampoc és aconsellable. De moment, estem aplicant la tàctica de "matar-lo a pessics", és a dir, treure una mica d'aquí i una mica d'allà la qual sembla que dóna fruits ja que l'hem aprimat un parell de quilograms. Alguns dels membres de la Penya no són gaire optimistes i pensen que no arribarem massa lluny amb aquest sistema, per tant, si teniu alguna idea, deixeu-nos el vostre comentari.

 

Més endavant tindrem alguna imatge més. De moment us deixem aquestes que confirmen gràficament que l'operació lífting és una realitat.

 

 

lifting1 lifting2
lifting3 lifting4