Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

monaJa està. Ja s'ha fet. Finalment hem trencat la mona de xocolata que la pastisseria Ferrer d'Olot va fer del Porc i el Xai. I va ser tot un èxit de participació. Moltíssimes gràcies a tothom!

 

Tot va començar cap a les set de la tarda. A la plaça de l'Àngel ja hi començava a haver-hi ambient. Va arribar el grup de percussió de St. Joan les Fonts i al darrera el gegant del Porc i el Xai acompanyat pels Músics de la Cort.

 

Ja hi havia tanta gent que el gegant no tenia espai ni per a ballar. Amb paciència però, vàrem aconseguir fer una rotllana (tothom encara més apretat) i va fer els 3 balls. Tot seguit es va estirar la corda per fer baixar la mona del seu pedestal i, en un tres i no res, va quedar esmicolada.

 

Els matadors, a cops de tallant, van anar fent trossets i trossets de xocolata peromplir les plates i anar-es repartint entre els assistents. Al cap de poca estona ja no quedava res de la mona.

 

Ei! que tot això no és inventat. Si ho voleu comprovar, mireu l'àlbum de fotos. I per a commemorar un moment tant especial, el de la trencadissa, mireu el vídeo d'aquí sota. Dura poc però és el que va ser: estirar, caure i trencar-se en bocins.