Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

cartell haiti

La coordinadora de Penyes de la Garrotxa es mulla per Haití. Pel proper 6 març ha organitzat una festa solidària oberta a tothom. Només cal tenir ganes de passar-s'ho bé.

Les activitats començaran a les 5 de la tarda davant de Sant Esteve. Fins a les 8 hi actuaran els Xerrics, l'Esbart marboleny, en Pep Puigdemont, voltarà en Santo Negro (gegant del nucli antic), Fructus-Temporis, Dum, Dum, Dum (percurssió infantil) i Flor de Fajol. A l'hora de berenar, xocolata per a tothom.

 

La festa continuarà a partir de les 11 de la nit al pavelló firal i fins la matinada. Està programada una marató musical amb la participació de Els Volcànics, en Ton Torné, en Toni Beiro, La Senyora, ex-concursants d'OT i els DJ's Enric Canadell i Big Foot John.

L'entrada a la marató musical val 5 EUR. Tota la recaptació es donarà a Unicef perquè ho pugui destinar a ajudar humanitària per Haití. Sota el lema 1 arbre una vida, amb l'adquisició d'una  a la marató musical, s'obsequiarà amb un plançó d'aulina perquè el planteu.

 

Els punts de venda anticipada són: L'Arrel, Ateneu Popular 217, Can Carlicus, Flor i Parc, Flors Natura. També podreu comprar la vostra entrada a la parada de l'Empenya't que hi haurà durant la botiga al carrer i la fira de l'embotit.

 

No ens fallis, ens necessiten!!!!


UN ARBRE UNA VIDA

Veure el cartell més gran