Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

****CONCURS PLE****INSCRIPCIONS TANCADES***

Es celebrarà el DIVENDRES dia 9 de SETEMBRE al Passeig de la Muralla a partir de les 8h del capvespre.

-Pot concursar-hi tothom. Les paelles poden ser individuals o col·lectives.

-Podeu fer la inscripció, gratuïtament, AQUÍ MATEIX on trobareu la fitxa d’inscripció a partir del dia 30 d’agost. La data límit és el dia 5 de setembre. (Places limitades per l’aforament)

-A partir de les 8h del vespre es podrà anar a la taula de l’organització per conèixer el lloc assignat per començar a cuinar i preparar el parament. L’espai estarà tancat al trànsit però es pot utilitzar la Plaça Palau com a zona de càrrega i descàrrega.

-La paella serà per a un mínim de dues persones i els concursants se l’hauran de menjar al passeig de la Muralla.

-Cal portar tots els ingredients i les eines (fogons, gas,  paella, ...) així com el parament de la taula (coberts, plats, gots, tovallons, ....). No es podrà cuinar amb llenya. L’organització us proporcionarà taules i cadires.

-Per fer l’arròs, a banda de la paella, es poden fer servir altres recipients (cassoles, ...)

-Cal que tingueu en compte, si és el cas, de portar el pa, la beguda, l’amanida i les postres.. L’organització us donarà les bosses d’escombraries i el plat per presentar la vostra paella.

-Es podrà portar el sofregit i els ingredients preparats però, en tot cas, l’arròs ha d’estar cru en el moment de començar el concurs.

-Durant la cocció de l’arròs el jurat controlarà que tothom segueixi les bases.

-Els concursants hauran de presentar un plat a la taula del jurat a partir d’un quart de 10. Un cop presentat ja podran començar a sopar. A partir d’aquesta hora i fins les 10h el jurat encarregat de valorar el parament visitarà les taules de cada colla. Cal que les colles concursants calculin bé el temps. En tot cas a les 10h del vespre es tancaran totes les valoracions.

-Està totalment prohibit intoxicar el jurat.

-El jurat estarà format per dos grups. El primer format per persones relacionades amb la gastronomia de la comarca de la Garrotxa i el segon per persones relacionades amb el món del disseny i les arts.

-Hi haurà un premi per a les tres millors paelles, un per a la millor presentació del conjunt de paella i parament (espai menjador) i un per al cuiner/a més ben guarnit/da.

-El jurat valorarà per al premi a la millor paella la utilització d’ingredients locals i per a la millor presentació-parament la utilització de material reutilitzable (vidre, ceràmica, tovalles de roba, per evitar l’ús del plàstic o de paper).

-L’entrega de premis es farà ben sopat després de l’actuació de “SRA. KARMA” i abans del ball de festa major amb el grup TARRACO SURFERS que es celebrarà al mateix passeig de la Muralla. Durant el sopar la xaranga L’ESCLAFITamenitzarà l’acte.

 

Els premis són:

1r PREMI A LA MILLOR PAELLA

2n PREMI A LA MILLOR PAELLA

3r PREMI A LA MILLOR PAELLA

PREMI ESPECIAL A LA MILLOR PRESENTACIÓ:

PREMI ESPECIAL AL CUINER/A MÉS BEN GUARNIT


La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases i la conformitat de les decisions del jurat. En cas de pluja l’activitat quedarà anul·lada.


Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar