Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

L'AOAPIX ENTREGA 2000 EUROS PER A LA INVESTIGACIÓ CONTRA EL CÀNCER INFANTIL.

El passat dimarts, 20 de desembre, la penya Aoapix (Associació d’Olotins Amics del Porc i el Xai) va fer una donació de 2.000 euros a la Fundació Albert Bosch de Noel Alimentaria, dedicada a la col•laboració en projectes de recerca i desenvolupament de solucions mèdiques contra el càncer infantil.

foto de Penya Aoapix.

L’Aoapix ha reunit els 2.000 euros gràcies a la col•laboració de totes les persones assistents al Mercat de la Joguina, que organitza l’entitat, i també a l’aportació econòmica que es realitzava amb la compra del número de la Gran Rifa de Festes del Tura.

Durant l’acte, l’Aoapix va entregar a la Fundació una litografia de Quim Domene i va oferir la seva disponibilitat per col•laborar amb la Fundació en propers actes.

La Fundació Albert Bosch va agrair la col•laboració i la feina feta i no descarta la possibilitat de realitzar altres actes i projectes conjuntament amb l’Aoapix.

Gràcies a aquestes accions i a moltes altres; d’empreses, particulars i associacions, la Fundació A. Bosch ha pogut finançar bona part de les investigacions que es realitzen a l’Hospital Vall d’Hebron per a la recerca de solucions mèdiques a les malalties infantils.